Terménykereskedelem
Raktározás
Szállítmányozás
Állattenyésztés
Növénytermesztés
A társaságunk lassan 20 éves múltra tekint vissza. A kezdetben tömegáruk fuvarozásával, foglalkozó gyulai székhelyű vállalkozás mára a térség meghatározó terménykereskedelmi társaságává fejlődött.

Célunk, hogy a szolgáltatásaink, és tevékenységünk teljes körűen kielégítse megrendelőink elvárásait, igényeit.

Ügyfélközpontúságunk nemcsak a megrendelői igények kiszolgálására fektet hangsúlyt, hanem a szállítóinkkal, alvállalkozóinkkal való stratégiai együttműködésre is kiemelt figyelmet fordít a hosszú távú stabil jövedelmezőség és az elért, meghatározó piaci szerep megtartása érdekében.

Üzletpolitikánk lényege: kiváló minőségben megfelelni telephelyünk vonzáskörzetében jelentkező kis volumenű lakossági igényeknek és az ország különböző területein megvalósuló nagyobb volumenű igényeknek egyaránt.

Jövőképünk egy innovatív, partnerorientált, független, a piaci környezet változásaira gyorsan reagáló, de továbbra is hazai magántulajdonban működő sikeres és növekvő vállalkozás fenntartása.

A társaság feladatait jól képzett munkavállalókkal, működésének 18 éve alatt összegyűjtött tudásával és tapasztalatával látja el.
Cargill Takarmány Zrt.

Trigo Kft.

Cefetra Hungary Kft.

Torm-Agro Kft.

Továbbá magyarországi takarmánykeverők és állattartótelepek
Kempf-Agro Bt.

Székhely: 1056 Budapest, Deák Ferenc tér 3. 2. em
Cégjegyzékszám: 01-06-784074
Adószám: 20870087-2-41.

Ketor Agro Kft.

Székhely: 5667 Magyarbánhegyes, Kossuth utca 87.
Cégjegyzékszám: 04-09-011347
Adószám: 23773233-2-04
Kempf Tamás
Ügyvezető Igazgató
Tel.:+36704556000
E-mail: tamas.kempf@kempfgoup.hu / office@kempfgroup.hu

Kerekes József
Telepvezető
Tel.:+36704556028
E-mail: magyarbanhegyes@kempfgroup.hu

Magyarbánhegyesi Telephely:

5667 Magyarbánhegyes, Kossuth utca 87.

Medgyesegyházi Telephely:

5666 Medgyesegyháza, 0218 hrsz
A terménykereskedelmi üzletág hangsúlyos feladatát képezik a Ketor Agro Kft által finanszírozott területek termésének felvásárlása, valamint a közvetlen árufelvásárlás a partneri körből. Üzleti kapcsolatainkat a partnereinkkel a kölcsönös bizalom és korrekt együttműködés jegyében alakítjuk, mert ezt tekintjük a hosszú távú együttműködés alapjának.

A terménykereskedelmi üzletág egész évben folyamatosan vásárolja a mezőgazdasági termények teljes palettáját.

A felvásárolt termények tárolását legnagyobb részben saját üzemeltetésű telephelyeinken oldjuk meg, de bértároltatást is igénybe veszünk.

A felvásárolt terményeket biztos piacokra a hazai és a külföldi feldolgozó iparnak értékesítjük.
A magyarbánhegyesi, és a lőkösházi telephelyeinken több mint tízezer tonnányi raktározási kapacitással, az anyagmozgatáshoz szükséges gépparkkal, súlyméréssel, laborral állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Magyarbánhegyesi telephelyünk ipari vágánnyal is rendelkezik.

Lehetőség van irányvonatok be és kirakására, vagonozásra is.

Mindkét telephelyünkön felvásárlással is foglalkozunk.
Szállítmányozási üzletágunk modern pótkocsis és nyerges vontatókkal,illetve kiterjedt fuvarozó-alvállalkozói hálozattal áll,a kapcsolódó üzletágaink rendelkezésére. A kiváló technikai minőségű és magas színvonalon felszerelt gépjárművekkel a terménykereskedelmi üzletág által felvásárolt és értékesített terményeket illetve az input anyag üzletág által értékesített növényvédő szereket, vetőmagokat valamint műtrágyákat szállítmányozzuk bel- és külföldön egyaránt.

Betakarítási időszakban a telephelyeink közötti áttárolás saját illetve bérfuvaros vállalkozók segítségével történik. Azokban az időszakokban, amikor logisztikai kapacitásunk lehetővé teszi, gépjárműveinkkel bérfuvarozást is vállalunk ( ömlesztett, zsákos és palettás áru ) bel- és külföldi viszonylatban.
Az állattenyésztési üzletágunk, a saját felvásárlású mezőgazdasági termények hozzáadásával előállított termények felhasználásával,brojler csirke, kacsa, illetve liba nevelésével foglalkozik.

Emellett a társaságunk, őshonos cigája juh tartásával, szaporításával, fajtafentartással próbálja megerősíteni a sikeres működését.
Békés megye térsgében lévő saját és bérelt, igen jó minőségű földeken folytatunk szántóföldi növénytermesztést. Gépeink korszerűek és jó állapotúak, a betakarításig minden munkát magunk végzünk.

A növénytermesztést színvonalas termesztéstechnológia jellemzi. Igényes talajmunka, magas szintű tápanyag-visszapótlás, jó fajták és legkorszerűbb növényvédő szerek szakszerű használata teszi együttesen lehetővé a magas hozamok elérését.